Videotrainingen Webdesign

Leer snel WordPress, Dreamweaver of HTML5 en CSS door middel van onze videotrainingen. Vanaf het begin wordt je door de stof geleid, terwijl de docent alles uitlegt en voordoet. Alles in beeld, duidelijk voor je.

Bouw al lerend je eigen site

Onze cursussen zijn bedoeld voor mensen die nog geen ervaring hebben met het besproken onderwerp. We beginnen dus echt helemaal bij de basis. De voortgang is gebaseerd op de praktijk van het webdesign. Geen losse tutorials met elke keer weer een losstaand verhaal, maar een duidelijke opbouw met als eindresultaat een kleine zelfgemaakte website. Elke videodemonstratie bouwt voort op de volgende,   en jij bouwt je eigen website weer een stukje verder (in de Dreamweaver cursus zelfs twee). Op het eind van de cursus weet je hoe je de volgende website zelf kunt maken.

Dit zijn Nederlands gesproken cursussen met de  Nederlandse versies van de gebruikte software.

Twee versies

Online versie: Twee jaar lang toegang tot alle bestanden. Bekijk de video’s online op pc, mac, of tablet. (Op telefoon kan ook, maar dat lijkt ons op de meeste wat klein)

DVD: Voor hen die liever een fysiek product ontvangen is er de DVD box met schijf en mooi vormgegeven hoes.

Toegang tot alle cursussen

Voor 60 euro heb je twee jaar toegang tot de complete site. Toegang tot alle cursussen. Dit product is nog niet toegevoegd. Neem contact op voor meer info.