Nieuw abonnement: alle cursussen voor één prijs

We introduceren een nieuw abonnement: nu kun je alle cursussen onbeperkt inzien voor een bedrag van 60 euro. Aangezien veel mensen twee cursussen kopen, is dit een stuk leuker, je kunt dan voor ongeveer dezelfde prijs gewoon alles zien. En dat voor 5 jaar lang!

Dit past in ons voornemen om van Dreambits een platform te maken waar je een compleet pakket aan cursussen op het gebied van webdesign kunt vinden: vanaf de allereerste stappen op het gebied van HTML en CSS, tot geavanceerde onderwerpen als CSS Grid en Flexbox , de moderne CSS layout modules. Maar ook design met Photoshop en Illustrator voor het web en Javascript horen in dit rijtje. Dit jaar hebben we al nieuwe cursussen gemaakt voor WordPress, CSS in WordPress en een nieuwe basiscursus CSS. Binnenkort volgt een nieuwe cursus HTML.

Waarom nieuwe cursussen voor HTML en CSS?

Dat heeft verschillende redenen. Allereerst zijn deze cursussen alweer uit 2015. De inhoud is nog wel actueel, maar het oogt hier en daar een beetje verouderd door het gebruik van de editor. Daarbij willen we de cursussen nu meer modulair maken en daarom zijn CSS en HTML gescheiden. Mensen kunnen dan enkel leren wat ze nog niet kennen of waar ze behoefte aan hebben. Tegelijkertijd houden we in ons achterhoofd dat mensen het complete pakket willen doornemen, en daarom maken we de cursussen zo dat ze helemaal op elkaar aansluiten. Daarbij willen we de cursussen liever niet te lang maken. We streven naar cursussen van maximaal twee uur video, en afzonderlijke video’s niet langer dan drie minuten (maar dat lukt niet altijd, sommige onderwerpen hebben nu eenmaal net iets meer tijd nodig)

Op dit moment is het all-in-one abonnement nog niet beschikbaar, neem contact op als je interesse hebt!

Plaats een bericht

  • (wordt hier niet vertoond)


acht − = 2