Leer snel HTML en CSS

Snel HTML en CSS leren door middel van video demonstraties. U ziet voor u hoe de code wordt geschreven terwijl de docent uitleg geeft. Natuurlijk is alles Nederlands gesproken. Internet jargon wordt zo veel mogelijk vermeden, en alle “vreemde” termen worden uitgelegd. Volgens ons is dit de beste manier om webpagina’s te leren maken.

Waarom HTML?

Moderne websites zijn nog steeds gebaseerd op HTML. Sinds de komst van HTML5 is de taal nog belangrijker geworden. Grafische (de zogenaamde “WYSIWYG”) editors zijn nog niet in staat om de complexe hoog-interactieve en zich aan apparaten aanpassende combinatie van HTML, CSS en Javascript van moderne webpagina’s te vertalen naar een grafische interface met knoppen en keuzemenu’s. Voor websitebouwers is het dus belangrijk om kennis te hebben van deze drie talen, en dan vooral HTML en CSS.

Twee versies

Online versie: Voor 24,95 krijg je twee jaar lang toegang tot alle bestanden, en support in de vorm van email of forum. Net zoals HTML zelf, wordt de cursus steeds verder ontwikkeld. Meer info onder het kopje HTML5 en CSS3.

DVD: Voor hen die liever een fysiek product ontvangen is er voor dezelfde prijs de DVD box met schijf en mooi vormgegeven hoes.

Inhoud

Deze cursus is een basiscursus. De cursus start helemaal bij het begin: het aanmaken van mappen op de computer en daarna het opmaken van de standaardstructuur van een HTML pagina. De cursus volgt hierbij de HTML5 standaard, dus u leert het deel van de “oude” HTML standaard in zoverre die behouden is (HTML5 is immers een voortzetting van de vorige versie), met toevoeging van nieuwe mogelijkheden die HTML5 biedt.

Onderwerpen

De eerste zes demonstraties van de cursus zijn vrij toegankelijk. Bekijk ze om een indruk te krijgen van de volledige cursus.

ga verder…

Schaf de cursus aan

Mail ons voor vragen

Eén Bericht over “Leer snel HTML en CSS”

Plaats een bericht

  • (wordt hier niet vertoond)


+ 8 = veertien